Witamy Maspex wśród klientów MakoLab!

Jest nam niezmiernie miło poinformować, że do grona naszych klientów dołączył jeden z największych producentów żywności w Europie Środkowo-Wschodniej – Grupa MASPEX. O szczegółach współpracy będziemy informować, jak tylko wysmażymy jakieś dostępne publicznie efekty a póki co ugotowaliśmy coś na dobry początek.

Muzyka: http://www.bensound.com/royalty-free-music

MakoLab i Renault na Bliskim Wschodzie – wdrożenie nowej wersji witryny Renault w Iranie

MakoLab zgodnie z planem zakończył kolejną realizację dla marki Renault. Tym razem wykonał pełne wdrożenie nowej witryny w Iranie z wykorzystaniem kluczowych autorskich rozwiązań.
Integracja LMT z SAP na potrzeby Renault na Bliskim Wschodzie - prosta i sprawna obsługa klienta

Na zlecenie naszego klienta Renault w Arabii Saudyjskiej wykonaliśmy integrację instalacji autorskiego narzędzia MakoLab, Lead Management Tool, z oprogramowaniem SAP. To pierwsza tego typu realizacja w regionie Middle East. Zaproponowane przez MakoLab rozwiązanie znacznie ułatwia pracę importerom z Arabii Saudyjskiej umożliwiając posiadanie wszystkich danych w jednym miejscu. W efekcie podnosi to jakość obsługi klientów.
Nowy układ menu na stronach Dacia w Polsce, Czechach, Słowacji i na Węgrzech

Na polskiej, czeskiej, słowackiej i węgierskiej stronie marki Dacia użytkownicy mogą korzystać już z nowej, uproszczonej i zoptymalizowanej pod kątem użyteczności wersji menu.

Mirek Sopek o tworzeniu branżowych ontologii w oparciu o schema.org na najważniejszej konferencji poświęconej „data-driven transformation” – EDW 2017 w Atlancie

W dniach 2-7 kwietnia w Atlancie (USA) będzie miała miejsce XXI edycja najważniejszego spotkania specjalistów ze świata biznesu i nauki zajmujących się problematyką Data Management – The XXIst Annual Enterprise Data World (EDW) Conference. Wśród prelegentów i słuchaczy znajdują się szefowie i osoby odpowiedzialne za obszar „digital” największych światowych koncernów z obszaru finansów, firm konsultingowych i doradczych a także podmiotów zaangażowanych w tworzenie innowacyjnych rozwiązań z obszaru semantyki i Big Data. W kontekście zarządzania biznesem w oparciu o dane (Data-Driven Business) nie ma w tym momencie ważniejszego wydarzenia na świecie.