Witamy Maspex wśród klientów MakoLab!

Jest nam niezmiernie miło poinformować, że do grona naszych klientów dołączył jeden z największych producentów żywności w Europie Środkowo-Wschodniej – Grupa MASPEX. O szczegółach współpracy będziemy informować, jak tylko wysmażymy jakieś dostępne publicznie efekty a póki co ugotowaliśmy coś na dobry początek.

Muzyka: http://www.bensound.com/royalty-free-music

Konfigurator mebli w 3D dla marki Poldem – aplikacja mobilna

Branża meblarska inwestuje w nowe technologie. Aby dostosować się do wymagań nowoczesnych konsumentów chcących korzystać z rozwiązań jakie oferuje współcześnie technologia, Groupe Poldem zdecydowała się na stworzenie aplikacji mobilnej, która będzie wspierała proces sprzedaży mebli w salonach należących do sieci. Partnerem technologicznym projektu została agencja technologiczno-marketingowa MakoLab.
Ceramika Paradyż z nową witryną autorstwa MakoLab

Opublikowana została nowa strona internetowa czołowego producenta ceramiki i gresu - Ceramiki Paradyż. Za jej realizację oraz działania związane z optymalizacją pod kątem wyszukiwarek odpowiada agencja technologiczno – marketingowa MakoLab.

MakoLab i Renault na Bliskim Wschodzie – wdrożenie nowej wersji witryny Renault w Iranie

MakoLab zgodnie z planem zakończył kolejną realizację dla marki Renault. Tym razem wykonał pełne wdrożenie nowej witryny w Iranie z wykorzystaniem kluczowych autorskich rozwiązań.

Mirek Sopek o tworzeniu branżowych ontologii w oparciu o schema.org na najważniejszej konferencji poświęconej „data-driven transformation” – EDW 2017 w Atlancie

W dniach 2-7 kwietnia w Atlancie (USA) będzie miała miejsce XXI edycja najważniejszego spotkania specjalistów ze świata biznesu i nauki zajmujących się problematyką Data Management – The XXIst Annual Enterprise Data World (EDW) Conference. Wśród prelegentów i słuchaczy znajdują się szefowie i osoby odpowiedzialne za obszar „digital” największych światowych koncernów z obszaru finansów, firm konsultingowych i doradczych a także podmiotów zaangażowanych w tworzenie innowacyjnych rozwiązań z obszaru semantyki i Big Data. W kontekście zarządzania biznesem w oparciu o dane (Data-Driven Business) nie ma w tym momencie ważniejszego wydarzenia na świecie.