Witamy Maspex wśród klientów MakoLab!

Jest nam niezmiernie miło poinformować, że do grona naszych klientów dołączył jeden z największych producentów żywności w Europie Środkowo-Wschodniej – Grupa MASPEX. O szczegółach współpracy będziemy informować, jak tylko wysmażymy jakieś dostępne publicznie efekty a póki co ugotowaliśmy coś na dobry początek.

Muzyka: http://www.bensound.com/royalty-free-music
W 100% elektryczne Renault ZOE w widoku 360 dzięki Virtual Car 360 Player

Na ulicach największych miast Polski można spotkać w 100% elektryczne Renault ZOE w barwach Traficara, z zasięgiem 300 km – największym w swojej klasie, w ramach specjalnej akcji Roadshow ZOE. Dzięki stworzonemu przez MakoLab Virtual Car 360 Player użytkownicy mogą zobaczyć jego prezentację 360 w kilku widokach online i sprawdzić poszczególne funkcje zanim usiądą za kierownicą.
Nowa wersja emulatora aplikacji R-Link2 dla Renault

MakoLab stworzył nową wersję emulatora R-Link dla Renault. R-Link2 emulator – bo tak brzmi pełna nazwa nowej wersji rozwiązania – to aplikacja webowa symulująca pracę systemu multimedialnego R-Link2, dostępnego w samochodach marki Renault. Jest ona szczególnie użyteczna dla potencjalnych partnerów biznesowych, gdyż umożliwia prezentację możliwości systemu dostępnego w samochodach Renault. Skorzystają z niej także klienci, którzy będą chcieli nauczyć się korzystać z systemu.
MakoLab promuje w Internecie markę Krotoski – Cichy

W czerwcu ruszyła kampania AdWords marki Krotoski – Cichy, autoryzowanego dealera marek Audi, Volkswagen i Volkswagen Użytkowe oraz Partnera serwisowego Škody. Za realizację działań promocyjnych w Internecie odpowiada agencja technologiczno – marketingowa MakoLab.
Konfigurator mebli w 3D dla marki Poldem – aplikacja mobilna

Branża meblarska inwestuje w nowe technologie. Aby dostosować się do wymagań nowoczesnych konsumentów chcących korzystać z rozwiązań jakie oferuje współcześnie technologia, Groupe Poldem zdecydowała się na stworzenie aplikacji mobilnej, która będzie wspierała proces sprzedaży mebli w salonach należących do sieci. Partnerem technologicznym projektu została agencja technologiczno-marketingowa MakoLab.
Na Twój adres e-mail została wysłana prośba o potwierdzenie subskrypcji.