Znajdź swój wymarzony samochód używany dzięki wyszukiwarce Used Cars Search Engine!

Znalezienie samochodu używanego, którego wygląd, przebieg, rocznik i wyposażenie są adekwatne do ceny, było do tej pory nie lada wyzwaniem. Z pomocą przychodzi jednak marka Renault i stworzona na jej zamówienie wyszukiwarka samochodów używanych Used Cars Search Engine. Na stronie publikowane są oferty od autoryzowanych dealerów marki Renault. Wszystkie wystawione samochody są w pełni sprawne, przeszły kontrole jakości Renault, posiadają gwarancję i mają aktualne ubezpieczenie.

Used Cars Search Engine to nowoczesna platforma z przyjaznym interfejsem użytkownika. Patrząc z technologicznego punktu widzenia, rozwiązanie zostało zrealizowane w ASP.MVC 4.0., a warstwa prezentacji w duchu Responsive Web Design (RWD). Aby wzmocnić widoczność pojedynczych ogłoszeń w wynikach wyszukiwania Google, w kodzie strony zaimplementowane zostały Automotive Extension dla Schema.org.
Projektując stronę skupiliśmy się przede wszystkim na jasnym i czytelnym prezentowaniu oferowanych samochodów. Bogata galeria zdjęć, możliwość dołączenia filmu oraz dokładny opis każdego auta mają zachęcić Klientów do obejrzenia go na żywo. Mechanizm poszukiwania interesującego nas modelu został zaimplementowany na 2 sposoby: szukanie proste – poprzez wpisanie słów kluczowych, np.: czerwony Megane dCi i zaawansowane – poprzez bardziej szczegółowe kryteria tj: marka, model, rocznik, zakres cenowy, rodzaj paliwa, skrzynia biegów i in.
Kontakt z przedstawicielem Autoryzowanego Partnera Renault możliwy jest z każdego poziomu strony; e-mailowy zarówno przez listę ofert, jak i konkretne ogłoszenie, telefoniczny po wyświetleniu numeru.
Witryna dostępna jest jako integralna część witryny renault.pl i bezpośrednio pod adresem uzywane.renault.pl.

MakoLab i Renault na Bliskim Wschodzie – wdrożenie nowej wersji witryny Renault w Iranie

MakoLab zgodnie z planem zakończył kolejną realizację dla marki Renault. Tym razem wykonał pełne wdrożenie nowej witryny w Iranie z wykorzystaniem kluczowych autorskich rozwiązań.
Integracja LMT z SAP na potrzeby Renault na Bliskim Wschodzie - prosta i sprawna obsługa klienta

Na zlecenie naszego klienta Renault w Arabii Saudyjskiej wykonaliśmy integrację instalacji autorskiego narzędzia MakoLab, Lead Management Tool, z oprogramowaniem SAP. To pierwsza tego typu realizacja w regionie Middle East. Zaproponowane przez MakoLab rozwiązanie znacznie ułatwia pracę importerom z Arabii Saudyjskiej umożliwiając posiadanie wszystkich danych w jednym miejscu. W efekcie podnosi to jakość obsługi klientów.
Nowy układ menu na stronach Dacia w Polsce, Czechach, Słowacji i na Węgrzech

Na polskiej, czeskiej, słowackiej i węgierskiej stronie marki Dacia użytkownicy mogą korzystać już z nowej, uproszczonej i zoptymalizowanej pod kątem użyteczności wersji menu.

„Nie musisz wybierać" – nowa strona Centrum Handlowo-Rozrywkowego Sukcesja dostępna na wszystkich urządzeniach

Dwa tygodnie przed uroczystym otwarciem Centrum Handlowo-Rozrywkowego Sukcesja, swoją premierę miała jej nowa witryna.