„Nie musisz wybierać" – nowa strona Centrum Handlowo-Rozrywkowego Sukcesja dostępna na wszystkich urządzeniach

Dwa tygodnie przed uroczystym otwarciem Centrum Handlowo-Rozrywkowego Sukcesja, swoją premierę miała jej nowa witryna.

Stworzona przez nas strona Sukcesji jest w pełni spójna z hasłem centrum „Nie musisz wybierać”. Dotyczy to zarówno szaty graficznej, nawiązującej do wielu możliwości zapewnianych klientom przez centrum, jak i wygodnego użytkowania strony na wszystkich urządzeniach – komputerach, smartfonach i tabletach (technologia RWD). Nie zabrakło na niej rozwiązań interaktywnych, takich jak na przykład opcja nawigacji klienta z miejsca, w którym aktualnie przebywa, do Sukcesji. Zadbaliśmy też o to, by nie zarzucić użytkowników nadmierną ilością tekstu – interfejs bazuje na prostych, czytelnych i eleganckich ikonach. Wszystkie te czynniki umożliwiają gościom Sukcesji szybkie zaznajomienie się z bogatą ofertą najemców obecnych w centrum oraz łatwy dostęp do najważniejszych informacji.

Nowa strona internetowa jest dopełnieniem nowoczesnego centrum handlowego, jakim jest Sukcesja i mamy nadzieję, że będzie funkcjonalnym narzędziem dla naszych Klientów. Zależało nam na tym, by znalazły się na niej wszystkie niezbędne informacje od lokalizacji obiektu i godzin otwarcia, po aktualne wydarzenia, czy informacje dla najemców

– mówi Rafał Lisak, Dyrektor CH-R Sukcesja z firmy CBRE – zarządcy obiektu.

MakoLab i Renault na Bliskim Wschodzie – wdrożenie nowej wersji witryny Renault w Iranie

MakoLab zgodnie z planem zakończył kolejną realizację dla marki Renault. Tym razem wykonał pełne wdrożenie nowej witryny w Iranie z wykorzystaniem kluczowych autorskich rozwiązań.
Integracja LMT z SAP na potrzeby Renault na Bliskim Wschodzie - prosta i sprawna obsługa klienta

Na zlecenie naszego klienta Renault w Arabii Saudyjskiej wykonaliśmy integrację instalacji autorskiego narzędzia MakoLab, Lead Management Tool, z oprogramowaniem SAP. To pierwsza tego typu realizacja w regionie Middle East. Zaproponowane przez MakoLab rozwiązanie znacznie ułatwia pracę importerom z Arabii Saudyjskiej umożliwiając posiadanie wszystkich danych w jednym miejscu. W efekcie podnosi to jakość obsługi klientów.
Nowy układ menu na stronach Dacia w Polsce, Czechach, Słowacji i na Węgrzech

Na polskiej, czeskiej, słowackiej i węgierskiej stronie marki Dacia użytkownicy mogą korzystać już z nowej, uproszczonej i zoptymalizowanej pod kątem użyteczności wersji menu.

Nowa strategia rozwoju i nowa strona internetowa MakoLab

W środę miała miejsce uroczysta prezentacja nowej filozofii i strategii rozwoju firmy połączona z premierą nowej strony internetowej MakoLab. Witryna została przygotowana w technologii RWD w oparciu o Sitecore Customer Engagement Platform.