„Nie musisz wybierać" – nowa strona Centrum Handlowo-Rozrywkowego Sukcesja dostępna na wszystkich urządzeniach

Dwa tygodnie przed uroczystym otwarciem Centrum Handlowo-Rozrywkowego Sukcesja, swoją premierę miała jej nowa witryna.

Stworzona przez nas strona Sukcesji jest w pełni spójna z hasłem centrum „Nie musisz wybierać”. Dotyczy to zarówno szaty graficznej, nawiązującej do wielu możliwości zapewnianych klientom przez centrum, jak i wygodnego użytkowania strony na wszystkich urządzeniach – komputerach, smartfonach i tabletach (technologia RWD). Nie zabrakło na niej rozwiązań interaktywnych, takich jak na przykład opcja nawigacji klienta z miejsca, w którym aktualnie przebywa, do Sukcesji. Zadbaliśmy też o to, by nie zarzucić użytkowników nadmierną ilością tekstu – interfejs bazuje na prostych, czytelnych i eleganckich ikonach. Wszystkie te czynniki umożliwiają gościom Sukcesji szybkie zaznajomienie się z bogatą ofertą najemców obecnych w centrum oraz łatwy dostęp do najważniejszych informacji.

Nowa strona internetowa jest dopełnieniem nowoczesnego centrum handlowego, jakim jest Sukcesja i mamy nadzieję, że będzie funkcjonalnym narzędziem dla naszych Klientów. Zależało nam na tym, by znalazły się na niej wszystkie niezbędne informacje od lokalizacji obiektu i godzin otwarcia, po aktualne wydarzenia, czy informacje dla najemców

– mówi Rafał Lisak, Dyrektor CH-R Sukcesja z firmy CBRE – zarządcy obiektu.

MakoLab promuje w Internecie markę Krotoski – Cichy

W czerwcu ruszyła kampania AdWords marki Krotoski – Cichy, autoryzowanego dealera marek Audi, Volkswagen i Volkswagen Użytkowe oraz Partnera serwisowego Škody. Za realizację działań promocyjnych w Internecie odpowiada agencja technologiczno – marketingowa MakoLab.
Konfigurator mebli w 3D dla marki Poldem – aplikacja mobilna

Branża meblarska inwestuje w nowe technologie. Aby dostosować się do wymagań nowoczesnych konsumentów chcących korzystać z rozwiązań jakie oferuje współcześnie technologia, Groupe Poldem zdecydowała się na stworzenie aplikacji mobilnej, która będzie wspierała proces sprzedaży mebli w salonach należących do sieci. Partnerem technologicznym projektu została agencja technologiczno-marketingowa MakoLab.
Ceramika Paradyż z nową witryną autorstwa MakoLab

Opublikowana została nowa strona internetowa czołowego producenta ceramiki i gresu - Ceramiki Paradyż. Za jej realizację oraz działania związane z optymalizacją pod kątem wyszukiwarek odpowiada agencja technologiczno – marketingowa MakoLab.

Nowa strategia rozwoju i nowa strona internetowa MakoLab

W środę miała miejsce uroczysta prezentacja nowej filozofii i strategii rozwoju firmy połączona z premierą nowej strony internetowej MakoLab. Witryna została przygotowana w technologii RWD w oparciu o Sitecore Customer Engagement Platform.