21 kwietnia – Akademickie Targi Pracy. Wyruszamy na poszukiwania ciekawych ludzi i chcemy dać im pracę!

Na tegorocznych Akademickich Targach Pracy, których X. edycja będzie miała miejsce w łódzkiej hali Expo 21 kwietnia, spotkają się przedstawiciele najciekawszych pracodawców regionu. My oczywiście będziemy wśród nich!

W czasie trwania imprezy zaprezentujemy nasze propozycje praktyk, staży i oferty pracy. Szukamy specjalistów z różnymi kompetencjami, dlatego wybraliśmy z grona naszych pracowników prężną grupę specjalistów z różnych działów, którzy będą opowiadać o pracy w naszej firmie.
Ale spokojnie, nie będzie tak super serio! Na spotkanie z młodymi wilkami, zainteresowanymi pracą w sektorze nowych technologii, stworzyliśmy specjalne aplikacje konkursowe. Każdy odwiedzający nasze stoisko będzie mógł m.in. wziąć udział w konkursie i otrzymać gwarantowany gadżet. Przygotowaliśmy również gratkę dla fanów Augmented Reality, ale ze szczegółami wstrzymajmy się do wtorku.
W programie targów, odwiedzający znajdą także atrakcyjne szkolenia, warsztaty i prezentacje firm. Po południu o godz. 13.00, przedstawiciele MakoLab SA opowiedzą o specyfice pracy w naszych strukturach i zaprezentują ciekawe case studies wdrożeń dla jednego z naszych kluczowych klientów, grupy Renault-Nissan. Zaprezentujemy doświadczenia naszych pracowników, którzy odkąd zaczęli pracę w MakoLab SA, mają szansę współtworzyć międzynarodowe projekty i to często z dala od łódzkiego, firmowego biurka. Jeżdżą do egzotycznych miejsc, poznają inspirujących ludzi i ciągle rozwijają swoje umiejętności. Takie możliwości stoją otworem przed tymi, którzy są częścią Mako Teamu.

Warn. To nie są zabawki dla małych dziewczynek

Zrealizowaliśmy nową witrynę dla francuskiego lidera na rynku wyciągarek.