Warn. To nie są zabawki dla małych dziewczynek

Zrealizowaliśmy nową witrynę dla francuskiego lidera na rynku wyciągarek.

Warn należy do Grupy DLD – specjalizującej się w dostarczaniu zaawansowanych rozwiązań wykorzystywanych w sytuacjach trudnych, ekstremalnych czy beznadziejnych – na wodzie, lądzie i w powietrzu. Mamy przyjemność pracować dla centrali Grupy DLD we Francji od kilku lat.
Tym razem dostaliśmy zadanie przebudowy serwisu marki Warn – lidera na rynku wyciągarek wszelkiego typu obecnego w 65 krajach. Celem było odświeżenie francuskiej witryny koncernu oraz właściwa prezentacja bogatej oferty i zapewnienie jak najbardziej intuicyjnego dostępu do szerokiej gamy produktów oraz łatwego dostępu do danych technicznych.
Wyzwaniem, przed którym stanęliśmy było wdrożenie zaawansowanej wyszukiwarki produktów, wg nieczęsto spotykanych parametrów, jak np. siła uciągu. Wyszukiwarka jest kluczowym narzędziem dostępnym z poziomu witryny.
Do podtrzymywania relacji z klientami zaprojektowane zostały trzy różne typy formularzy kontaktowych.  Każdy z nich jest powiązany z konkretną grupą produktową.

Witryna powstała w oparciu o CMS na platformie Drupal.

MakoLab promuje w Internecie markę Krotoski – Cichy

W czerwcu ruszyła kampania AdWords marki Krotoski – Cichy, autoryzowanego dealera marek Audi, Volkswagen i Volkswagen Użytkowe oraz Partnera serwisowego Škody. Za realizację działań promocyjnych w Internecie odpowiada agencja technologiczno – marketingowa MakoLab.
Konfigurator mebli w 3D dla marki Poldem – aplikacja mobilna

Branża meblarska inwestuje w nowe technologie. Aby dostosować się do wymagań nowoczesnych konsumentów chcących korzystać z rozwiązań jakie oferuje współcześnie technologia, Groupe Poldem zdecydowała się na stworzenie aplikacji mobilnej, która będzie wspierała proces sprzedaży mebli w salonach należących do sieci. Partnerem technologicznym projektu została agencja technologiczno-marketingowa MakoLab.
Ceramika Paradyż z nową witryną autorstwa MakoLab

Opublikowana została nowa strona internetowa czołowego producenta ceramiki i gresu - Ceramiki Paradyż. Za jej realizację oraz działania związane z optymalizacją pod kątem wyszukiwarek odpowiada agencja technologiczno – marketingowa MakoLab.

Odmładzanie zaczyna się… od wejścia na stronę internetową

Znacie Algorithm? Nie, nie piszemy o kolejnej aktualizacji Google’a, a o naszej najnowszej realizacji dla Dr Irena Eris. Tym razem opracowaliśmy landing page wraz kreacjami bannerowymi promujący linię kosmetyczną z serii produktów anti-aging. Realizacja szczegółowo opisuje gamę kosmetyków Algorithm i wyniki badań laboratoryjnych, przeprowadzonych przez instytucje badawcze, jako potwierdzenie skuteczności działania produktów serii.