Warn. To nie są zabawki dla małych dziewczynek

Zrealizowaliśmy nową witrynę dla francuskiego lidera na rynku wyciągarek.

Warn należy do Grupy DLD – specjalizującej się w dostarczaniu zaawansowanych rozwiązań wykorzystywanych w sytuacjach trudnych, ekstremalnych czy beznadziejnych – na wodzie, lądzie i w powietrzu. Mamy przyjemność pracować dla centrali Grupy DLD we Francji od kilku lat.
Tym razem dostaliśmy zadanie przebudowy serwisu marki Warn – lidera na rynku wyciągarek wszelkiego typu obecnego w 65 krajach. Celem było odświeżenie francuskiej witryny koncernu oraz właściwa prezentacja bogatej oferty i zapewnienie jak najbardziej intuicyjnego dostępu do szerokiej gamy produktów oraz łatwego dostępu do danych technicznych.
Wyzwaniem, przed którym stanęliśmy było wdrożenie zaawansowanej wyszukiwarki produktów, wg nieczęsto spotykanych parametrów, jak np. siła uciągu. Wyszukiwarka jest kluczowym narzędziem dostępnym z poziomu witryny.
Do podtrzymywania relacji z klientami zaprojektowane zostały trzy różne typy formularzy kontaktowych.  Każdy z nich jest powiązany z konkretną grupą produktową.

Witryna powstała w oparciu o CMS na platformie Drupal.

MakoLab i Renault na Bliskim Wschodzie – wdrożenie nowej wersji witryny Renault w Iranie

MakoLab zgodnie z planem zakończył kolejną realizację dla marki Renault. Tym razem wykonał pełne wdrożenie nowej witryny w Iranie z wykorzystaniem kluczowych autorskich rozwiązań.
Integracja LMT z SAP na potrzeby Renault na Bliskim Wschodzie - prosta i sprawna obsługa klienta

Na zlecenie naszego klienta Renault w Arabii Saudyjskiej wykonaliśmy integrację instalacji autorskiego narzędzia MakoLab, Lead Management Tool, z oprogramowaniem SAP. To pierwsza tego typu realizacja w regionie Middle East. Zaproponowane przez MakoLab rozwiązanie znacznie ułatwia pracę importerom z Arabii Saudyjskiej umożliwiając posiadanie wszystkich danych w jednym miejscu. W efekcie podnosi to jakość obsługi klientów.
Nowy układ menu na stronach Dacia w Polsce, Czechach, Słowacji i na Węgrzech

Na polskiej, czeskiej, słowackiej i węgierskiej stronie marki Dacia użytkownicy mogą korzystać już z nowej, uproszczonej i zoptymalizowanej pod kątem użyteczności wersji menu.

Odmładzanie zaczyna się… od wejścia na stronę internetową

Znacie Algorithm? Nie, nie piszemy o kolejnej aktualizacji Google’a, a o naszej najnowszej realizacji dla Dr Irena Eris. Tym razem opracowaliśmy landing page wraz kreacjami bannerowymi promujący linię kosmetyczną z serii produktów anti-aging. Realizacja szczegółowo opisuje gamę kosmetyków Algorithm i wyniki badań laboratoryjnych, przeprowadzonych przez instytucje badawcze, jako potwierdzenie skuteczności działania produktów serii.