Odmładzanie zaczyna się… od wejścia na stronę internetową

Znacie Algorithm? Nie, nie piszemy o kolejnej aktualizacji Google’a, a o naszej najnowszej realizacji dla Dr Irena Eris. Tym razem opracowaliśmy landing page wraz kreacjami bannerowymi promujący linię kosmetyczną z serii produktów anti-aging. Realizacja szczegółowo opisuje gamę kosmetyków Algorithm i wyniki badań laboratoryjnych, przeprowadzonych przez instytucje badawcze, jako potwierdzenie skuteczności działania produktów serii.

Landing page został zrealizowany w technice Responsive Web Design, zoptymalizowana pod kątem różnych wyszukiwarek i standardowo zawiera linki do e-sklepu i innych linii kosmetyków oferowanych przez Dr Irena Eris. Layout został zaprojektowany z poszanowaniem CI marki. Również kreacja bannerowa, zaprojektowana na potrzeby kampanii promocyjnej serii, została stworzona zgodnie z wytycznymi klienta. Realizacja landing page to kolejny przykład współpracy z Dr Irena Eris. Dla tego klienta mieliśmy też przyjemność zaprojektować i wdrożyć witrynę Kosmetycznych Instytutów.
Cieszymy się, że nasze rozwiązanie przyczynia się do usprawnienia i uatrakcyjnienia kontaktu marki z klientami.
Odwiedź stronę algorithm.drirenaeris.com.

MakoLab promuje w Internecie markę Krotoski – Cichy

W czerwcu ruszyła kampania AdWords marki Krotoski – Cichy, autoryzowanego dealera marek Audi, Volkswagen i Volkswagen Użytkowe oraz Partnera serwisowego Škody. Za realizację działań promocyjnych w Internecie odpowiada agencja technologiczno – marketingowa MakoLab.
Konfigurator mebli w 3D dla marki Poldem – aplikacja mobilna

Branża meblarska inwestuje w nowe technologie. Aby dostosować się do wymagań nowoczesnych konsumentów chcących korzystać z rozwiązań jakie oferuje współcześnie technologia, Groupe Poldem zdecydowała się na stworzenie aplikacji mobilnej, która będzie wspierała proces sprzedaży mebli w salonach należących do sieci. Partnerem technologicznym projektu została agencja technologiczno-marketingowa MakoLab.
Ceramika Paradyż z nową witryną autorstwa MakoLab

Opublikowana została nowa strona internetowa czołowego producenta ceramiki i gresu - Ceramiki Paradyż. Za jej realizację oraz działania związane z optymalizacją pod kątem wyszukiwarek odpowiada agencja technologiczno – marketingowa MakoLab.

Renault w krajach bałtyckich - centrum prasowe w Internecie

Szybkość i łatwość w przekazywaniu informacji do mediów to w dzisiejszych czasach sprawa kluczowa. Dlatego centrale Renault na Litwie, Łotwie i w Estonii zdecydowały się ułatwić mediom kontakt i pobieranie materiałów prasowych poprzez dedykowany system do dystrybucji informacji dedykowanej dla mediów.