MakoLab członkiem Polskiej Izby Handlowo – Przemysłowej we Francji

Miło nam ogłosić, że należymy do Polskiej Izby Handlowo – Przemysłowej we Francji. Dzięki temu będziemy jeszcze aktywniej promować nasze kompetencje w Europie.

Polska Izba Handlowo - Przemysłowa we Francji

Polska Izba Handlowo – Przemysłowa we Francji istnieje od 1994 roku. Zrzesza zarówno firmy polskie jak i francuskie, wśród których znajdują się przedstawiciele głównych sektorów gospodarki: energetyki, budownictwa, przemysłu metalurgicznego, przemysłu rolno-spożywczego, transportu, usług i telekomunikacji.
Jej głównym celem jest inspirowanie i wspomaganie rozwoju stosunków gospodarczych i handlowych pomiędzy polskimi i francuskimi podmiotami gospodarczymi oraz reprezentowanie interesów ekonomicznych firm członkowskich.
Izba organizuje liczne akcje promocyjne, seminaria, śniadania biznesowe oraz konferencje, które są doskonałą okazją do wymiany doświadczeń i informacji pomiędzy przedsiębiorstwami francuskimi i polskimi.
Co członkostwo w tej organizacji oznacza dla MakoLab?

Bycie certyfikowanym partnerem Izby to możliwość poszerzenia kontaktów biznesowych we Francji, zaprezentowanie szerokich kompetencji MakoLab wśród firm obecnych na rynku francuskim i ich rozwijanie. Liczymy na owocną współpracę.

Ewa Szymankiewicz, Business Director France

Polska Izba Handlowo - Przemysłowa we Francji