MakoLab wzmacnia zespoły zagranicą

Projekty zagraniczne stanowią główne źródło przychodów MakoLab. Wobec tego wzmacniamy swoją reprezentację w biurach w USA i Wielkiej Brytanii. Od stycznia dołączyły do nas dwie nowe osoby, które będą wspierały rozwój MakoLab na rynkach zagranicznych.

Lakshmi Balasubramanian dołącza do MakoLab US

Lakshmi Balasubramanian dołączyła do zespołu MakoLab US i zajmie się rozwojem pierwszego realizowanego przez MakoLab US projektu LEI Info, związanego z opracowaniem wyszukiwarki  uniwersalnych identyfikatorów LEI, które służą jednoznacznej identyfikacji podmiotów będących stronami w transakcjach finansowych. Więcej informacji na temat projektu LEI znajduje się tutaj.
Lakshmi Balasubramanian ma 15-letnie doświadczenie w branży informatycznej w obszarze zarządzania projektami i inicjatywami produktowymi, które bezpośrednio przekładają się na wzrost przychodów i szybszy rozwój organizacji. Zarządzała projektami informatycznymi w branży finansów, ERP, budownictwa i opieki zdrowotnej. Jej kompetencje w zakresie zarządzania projektami są potwierdzone certyfikatami PMP (Project Management Professional) oraz Six Sigma Yellow Belt.
Maiju Rahkama dołącza do MakoLab UK

Z kolei do zespołu MakoLab UK na stanowisko Account Managera dołączyła Maiju Rahkama. Maiju Rahkama jest absolwentką Open University w Wielkiej Brytanii. Doświadczenie zawodowe zdobywała do tej pory m.in. w branży medycznej oraz muzycznej, wspierając wytwórnie płytowe oraz firmy zajmujące się organizacją eventów na żywo. W MakoLab Maiju Rahkama zajmie się zarządzaniem bieżącymi relacjami z klientami z Wielkiej Brytanii oraz przygotowywaniem dokumentów przetargowych.

201801_MakoLab_Nowi_ludzie_informacja_prasowa.docx

docx | 124 KB

Maiju Ruhkama_foto.jpg

Lakshmi Balasubramanian_foto.jpeg

Na Twój adres e-mail została wysłana prośba o potwierdzenie subskrypcji.