Nasze biura na świecie

Biura MakoLab znajdują się w 6 miastach na całym świecie. Skontaktuj się z nami.

Łódź HQ

MakoLab USA Inc.
20 West University Ave. 305M
Gainesville FL 32601
Wejdź na stronę internetową Makolab.

Wzrost przychodów MakoLab w I kwartale 2018 r. i pierwsze efekty inwestycji w innowacyjne technologie w tym Blockchain

O 32% wzrosły przychody MakoLab w I kwartale 2018 r. w porównaniu do analogicznego okresu zeszłego roku. W odpowiedzi na rosnące zainteresowanie oferowanymi rozwiązaniami dla sektorów automotive i finance, Spółka zwiększa zatrudnienie specjalistów i inwestuje w projekty badawcze wykorzystujące Blockchain i technologie semantyczne.
Virtual Car 360 – przyszłość sprzedaży samochodów online

Virtual Car 360 to nowe narzędzie przeznaczone dla podmiotów zajmujących się sprzedażą samochodów nowych i używanych. Jest pierwszym na europejskim rynku kompletnym rozwiązaniem służącym przygotowywaniu materiałów i prezentacji konkretnych samochodów w trybie online, w widoku 360°. Marka Virtual Car 360 powstała przy współpracy firm realizujących projekty z zakresu automotive – CSP, MakoLab i S Plus. Została stworzona po to, by maksymalnie skrócić i uprościć proces przygotowywania materiałów marketingowych i handlowych. Jest duża szansa, że zrewolucjonizuje sprzedaż samochodów online.
Dziękujemy za potwierdzenie!

Miło nam, że możemy pozostawać w kontakcie. W międzyczasie zachęcamy do zapoznania się z MakoNewsami. Wkrótce się odezwiemy.
MakoLab prezentuje nowe rozwiązanie LEI.INFO na RegTech Data Summit 2018

Na świecie jest ich już ponad 980 milionów. Działają w 170 krajach. To podmioty z sektora finansowego, które mogą zostać zidentyfikowane poprzez LEI – globalny standard uznawany i wymagany przez coraz większą liczbę regulatorów na całym świecie. Amerykańska spółka MakoLab USA opracowała platformę LEI.INFO, dzięki której można uzyskać natychmiastowy dostęp do bazy podmiotów posiadających LEI jak również otrzymać pomoc w uzyskaniu własnego unikalnego identyfikatora.

Konfigurator mebli w 3D dla marki Poldem – aplikacja mobilna

Branża meblarska inwestuje w nowe technologie. Aby dostosować się do wymagań nowoczesnych konsumentów chcących korzystać z rozwiązań jakie oferuje współcześnie technologia, Groupe Poldem zdecydowała się na stworzenie aplikacji mobilnej, która będzie wspierała proces sprzedaży mebli w salonach należących do sieci. Partnerem technologicznym projektu została agencja technologiczno-marketingowa MakoLab.