Nowy serwis WWW dla Ceramiki Paradyż - case study

Published

Przeprowadzone przez Paradyż szeroko zakrojone badania – zarówno potrzeb użytkowników strony, jak i Klientów końcowych i ich procesu zakupowego – dały jasne wskazówki do zbudowania nowej strony. MakoLab stworzył dla Ceramiki Paradyż nową stronę internetową.

Zobacz case study

Zobacz case study projektu realizowanego dla Ceramiki Paradyż

Related Stories
Konfigurator mebli dla Groupe Poldem - case study

ago

Stworzony przez MakoLab konfigurator mebli w 3D pozwala prezentować wybrane modele mebli, w różnych wariantach kolorystycznych, wykończenia, etc. Tym samym stanowi narzędzie pomocne w aranżacji powierzchni mieszkaniowych czy biurowych.
Shake&Win - MY Renault Promo App - case study

ago

10 000 instalacji aplikacji mobilnej i 4 000 zarejestrowanych nowych klientów w 6 tygodni. Wszystko to dzięki kampanii ,,Shake&Win" Renault Middle East wzbogaconej o atrakcyjną mobilną funkcjonalność zaprojektowaną i zrealizowaną przez MakoLab.
MakoLab na Konwencji Renault Polska

ago

W minionym tygodniu (18-19.05.2017) reprezentacja Makolab w silnym składzie (Prezes Wojciech Zieliński, Tomasz Soszyński i Szymon Wojciechowski) miała przyjemność uczestniczyć w corocznej ogólnopolskiej konwencji Szefów Sprzedaży Samochodów Używanych sieci dealerskiej naszego kluczowego klienta – Renault Polska.
Podwójny sukces kampanii Samsunga S7 / Samsung 360 Social Wall

ago

Początek roku przyniósł świetne wieści dla naszego projektu Samsung 360 Social Wall – obrotowej platformy technologicznej, przygotowanej w ramach kampanii S7 dla Samsunga. Platforma, która była częścią akcji promującej Olimpiadę w RIO, prowadzonej przez naszego francuskiego partnera – agencję Willie Beamen – otrzymała aż dwie nagrody:

Konfigurator mebli dla Groupe Poldem - case study