Konfigurator mebli dla Groupe Poldem - case study

Stworzony przez MakoLab konfigurator mebli w 3D pozwala prezentować wybrane modele mebli, w różnych wariantach kolorystycznych, wykończenia, etc. Tym samym stanowi narzędzie pomocne w aranżacji powierzchni mieszkaniowych czy biurowych.

Zobacz case study

Zobacz case study 3D Furniture Configurator dla Poldem

Nowy serwis WWW dla Ceramiki Paradyż - case study

Przeprowadzone przez Paradyż szeroko zakrojone badania – zarówno potrzeb użytkowników strony, jak i Klientów końcowych i ich procesu zakupowego – dały jasne wskazówki do zbudowania nowej strony. MakoLab stworzył dla Ceramiki Paradyż nową stronę internetową.
Shake&Win - MY Renault Promo App - case study

10 000 instalacji aplikacji mobilnej i 4 000 zarejestrowanych nowych klientów w 6 tygodni. Wszystko to dzięki kampanii ,,Shake&Win" Renault Middle East wzbogaconej o atrakcyjną mobilną funkcjonalność zaprojektowaną i zrealizowaną przez MakoLab.
MakoLab na Konwencji Renault Polska

W minionym tygodniu (18-19.05.2017) reprezentacja Makolab w silnym składzie (Prezes Wojciech Zieliński, Tomasz Soszyński i Szymon Wojciechowski) miała przyjemność uczestniczyć w corocznej ogólnopolskiej konwencji Szefów Sprzedaży Samochodów Używanych sieci dealerskiej naszego kluczowego klienta – Renault Polska.
Podwójny sukces kampanii Samsunga S7 / Samsung 360 Social Wall

Początek roku przyniósł świetne wieści dla naszego projektu Samsung 360 Social Wall – obrotowej platformy technologicznej, przygotowanej w ramach kampanii S7 dla Samsunga. Platforma, która była częścią akcji promującej Olimpiadę w RIO, prowadzonej przez naszego francuskiego partnera – agencję Willie Beamen – otrzymała aż dwie nagrody:

MakoLab prezentuje nowe rozwiązanie LEI.INFO na RegTech Data Summit 2018

Na świecie jest ich już ponad 980 milionów. Działają w 170 krajach. To podmioty z sektora finansowego, które mogą zostać zidentyfikowane poprzez LEI – globalny standard uznawany i wymagany przez coraz większą liczbę regulatorów na całym świecie. Amerykańska spółka MakoLab USA opracowała platformę LEI.INFO, dzięki której można uzyskać natychmiastowy dostęp do bazy podmiotów posiadających LEI jak również otrzymać pomoc w uzyskaniu własnego unikalnego identyfikatora.