Konfigurator mebli dla Groupe Poldem - case study

Stworzony przez MakoLab konfigurator mebli w 3D pozwala prezentować wybrane modele mebli, w różnych wariantach kolorystycznych, wykończenia, etc. Tym samym stanowi narzędzie pomocne w aranżacji powierzchni mieszkaniowych czy biurowych.
Nowy serwis WWW dla Ceramiki Paradyż - case study

Przeprowadzone przez Paradyż szeroko zakrojone badania – zarówno potrzeb użytkowników strony, jak i Klientów końcowych i ich procesu zakupowego – dały jasne wskazówki do zbudowania nowej strony. MakoLab stworzył dla Ceramiki Paradyż nową stronę internetową.
Shake&Win - MY Renault Promo App - case study

10 000 instalacji aplikacji mobilnej i 4 000 zarejestrowanych nowych klientów w 6 tygodni. Wszystko to dzięki kampanii ,,Shake&Win" Renault Middle East wzbogaconej o atrakcyjną mobilną funkcjonalność zaprojektowaną i zrealizowaną przez MakoLab.
MakoLab na Konwencji Renault Polska

W minionym tygodniu (18-19.05.2017) reprezentacja Makolab w silnym składzie (Prezes Wojciech Zieliński, Tomasz Soszyński i Szymon Wojciechowski) miała przyjemność uczestniczyć w corocznej ogólnopolskiej konwencji Szefów Sprzedaży Samochodów Używanych sieci dealerskiej naszego kluczowego klienta – Renault Polska.
Podwójny sukces kampanii Samsunga S7 / Samsung 360 Social Wall

Początek roku przyniósł świetne wieści dla naszego projektu Samsung 360 Social Wall – obrotowej platformy technologicznej, przygotowanej w ramach kampanii S7 dla Samsunga. Platforma, która była częścią akcji promującej Olimpiadę w RIO, prowadzonej przez naszego francuskiego partnera – agencję Willie Beamen – otrzymała aż dwie nagrody:
Platforma ubezpieczeniowa online dla Gjensidige - case study

Zgłaszanie szkód i składanie wniosków o ubezpieczenie przez Internet w mniej niż 3 minuty. Dowiedz się więcej na temat platformy ubezpieczeń online, która została stworzona przez MakoLab dla Gjensidige - lidera w branży ubezpieczeniowej w krajach bałtyckich. Platforma została już wdrożona w 3 krajach: na Litwie, Łotwie i w Estonii.
Konfigurator mebli dla Groupe Poldem - case study

Nowy serwis WWW dla Ceramiki Paradyż - case study