MakoLab i Renault na Bliskim Wschodzie – wdrożenie nowej wersji witryny Renault w Iranie

MakoLab zgodnie z planem zakończył kolejną realizację dla marki Renault. Tym razem wykonał pełne wdrożenie nowej witryny w Iranie z wykorzystaniem kluczowych autorskich rozwiązań.
Integracja LMT z SAP na potrzeby Renault na Bliskim Wschodzie - prosta i sprawna obsługa klienta

Na zlecenie naszego klienta Renault w Arabii Saudyjskiej wykonaliśmy integrację instalacji autorskiego narzędzia MakoLab, Lead Management Tool, z oprogramowaniem SAP. To pierwsza tego typu realizacja w regionie Middle East. Zaproponowane przez MakoLab rozwiązanie znacznie ułatwia pracę importerom z Arabii Saudyjskiej umożliwiając posiadanie wszystkich danych w jednym miejscu. W efekcie podnosi to jakość obsługi klientów.
Nowy układ menu na stronach Dacia w Polsce, Czechach, Słowacji i na Węgrzech

Na polskiej, czeskiej, słowackiej i węgierskiej stronie marki Dacia użytkownicy mogą korzystać już z nowej, uproszczonej i zoptymalizowanej pod kątem użyteczności wersji menu.
Symulatory finansowe online dla Toyota Financial Services Corporation

Współpraca pomiędzy MakoLab a europejskim oddziałem Toyoty (Toyota Motor Europe) trwa z sukcesami od kilku lat. Od zeszłego roku mamy przyjemność współpracować również z finansowym ramieniem japońskiego giganta – Toyota Financial Services Corp. (TFS), dla którego wdrażamy rozwiązania wspierające proces decyzyjny dot. finansowania zakupu samochodu, czyli symulatory finansowe on-line.
Witamy Maspex wśród klientów MakoLab!

Jest nam niezmiernie miło poinformować, że do grona naszych klientów dołączył jeden z największych producentów żywności w Europie Środkowo-Wschodniej – Grupa MASPEX. O szczegółach współpracy będziemy informować, jak tylko wysmażymy jakieś dostępne publicznie efekty a póki co ugotowaliśmy coś na dobry początek.
Nowa jakość w sprzedaży ubezpieczeń w krajach bałtyckich dzięki liderowi ze Skandynawii

Gjensidige Forsikring ASA, wiodący skandynawski ubezpieczyciel rozszerza swoją działalność w krajach bałtyckich. Istotny wkład w ekspansję firmy ma MakoLab, dostawca nowego serwisu internetowego, za pomocą którego klienci mogą kupować ubezpieczenia i zarządzać swoimi polisami. Platforma zbudowana została w oparciu o najnowocześniejsze rozwiązania z obszaru Customer Experience.
Nowy klient: MakoLab poprowadzi działania SEO dla Ceramiki Paradyż

MakoLab odpowiedzialny będzie za optymalizację serwisu Sklep.Paradyz.com pod kątem wyszukiwarek internetowych oraz jego promocję w wyszukiwarkach.
Lider w branży papieru i opakowań – International Paper – nowym klientem MakoLabu

Od kwietnia br. MakoLab prowadzi działania w kanale społecznościowym Facebook dla POL - marki papierów biurowych należącej do firmy International Paper. Do naszych zadań należy bieżąca komunikacja z użytkownikami, obsługa konkursów, budowanie społeczności marki, monitorowanie fanpejdża oraz prowadzenie kampanii Facebook Ads.
Nowe strony Renault Czechy i Słowacja

Kolejne strony Renault - tym razem Czechy i Słowacja - ujrzały w tym tygodniu światło dzienne. Witryny powstały w ramach projektu Helios, obejmującego globalną zmianę identyfikacji wizualnej Renault w sieci.

Nowy układ menu na stronach Dacia w Polsce, Czechach, Słowacji i na Węgrzech

Symulatory finansowe online dla Toyota Financial Services Corporation

Witamy Maspex wśród klientów MakoLab!

Nowy klient: MakoLab poprowadzi działania SEO dla Ceramiki Paradyż

Nowe strony Renault Czechy i Słowacja