Nowe strony Renault Czechy i Słowacja

Kolejne strony Renault - tym razem Czechy i Słowacja - ujrzały w tym tygodniu światło dzienne. Witryny powstały w ramach projektu Helios, obejmującego globalną zmianę identyfikacji wizualnej Renault w sieci.
Nowa witryna Renault Polska

W ramach projektu Helios Renault dokonuje globalnej zmiany swojej identyfikacji wizualnej w sieci. Cały proces, zaplanowany na kilka lat, dotyczy odświeżenia 350 witryn internetowych, ale też wielu narzędzi i aplikacji wszystkich marek grupy Renault na świecie – czyli również Nissana, Infinity, Dacii i in. Głównym celem projektu jest unifikacja serwisów na potrzeby marki globalnej jaką jest Renault i dostosowanie witryn do najbardziej aktualnych trendów w komunikacji z użytkownikami. Customer i user experience serwisów są absolutnie na najwyższymi poziomie i są efektem niezliczonej liczby testów i badań.
Nowa odsłona niemieckiej witryny ScooterKingZ – sklepu o solidnych podstawach

W grudniu miała premierę nowa edycja niemieckiego sklepu internetowego scooterkingz.com. Właściciel portalu, firma ScooterKingZ GmbH, jest jednym z najbardziej znanych w Niemczech i jednym z bardziej znanych w Europie dostawców części zamiennych oraz akcesoriów do tuningu skuterów.
„Nie musisz wybierać" – nowa strona Centrum Handlowo-Rozrywkowego Sukcesja dostępna na wszystkich urządzeniach

Dwa tygodnie przed uroczystym otwarciem Centrum Handlowo-Rozrywkowego Sukcesja, swoją premierę miała jej nowa witryna.
Komunikacja Renault Polska z dziennikarzami łatwiejsza niż kiedykolwiek - przedstawiamy nowe centrum prasowe

W dzisiejszych czasach stały i szybki kontakt z dziennikarzami to konieczność. Dlatego po udanych wdrożeniach dla Litwy, Łotwy i Estonii przyszła kolej na centrum prasowe dla Renault Polska. Umieszczone na lokalnej stronie Renault, ma za zadanie przyspieszyć i usprawnić proces przekazywania informacji dziennikarzom.
Helios zdobywa kolejny przyczółek w Europie. Nowa odsłona witryny Renault UK

Nasza współpraca z grupą Renault-Nissan trwa już 14 lat. W projekty na rzecz Renault UK jesteśmy zaangażowani praktycznie od samego początku, a historyczne wdrożenie pierwszej witryny prawie „od zera” na Wyspach miało miejsce w 2008 r.
Warn. To nie są zabawki dla małych dziewczynek

Zrealizowaliśmy nową witrynę dla francuskiego lidera na rynku wyciągarek.
Odmładzanie zaczyna się… od wejścia na stronę internetową

Znacie Algorithm? Nie, nie piszemy o kolejnej aktualizacji Google’a, a o naszej najnowszej realizacji dla Dr Irena Eris. Tym razem opracowaliśmy landing page wraz kreacjami bannerowymi promujący linię kosmetyczną z serii produktów anti-aging. Realizacja szczegółowo opisuje gamę kosmetyków Algorithm i wyniki badań laboratoryjnych, przeprowadzonych przez instytucje badawcze, jako potwierdzenie skuteczności działania produktów serii.
Renault w krajach bałtyckich - centrum prasowe w Internecie

Szybkość i łatwość w przekazywaniu informacji do mediów to w dzisiejszych czasach sprawa kluczowa. Dlatego centrale Renault na Litwie, Łotwie i w Estonii zdecydowały się ułatwić mediom kontakt i pobieranie materiałów prasowych poprzez dedykowany system do dystrybucji informacji dedykowanej dla mediów.
Lider w branży papieru i opakowań – International Paper – nowym klientem MakoLabu

Od kwietnia br. MakoLab prowadzi działania w kanale społecznościowym Facebook dla POL - marki papierów biurowych należącej do firmy International Paper. Do naszych zadań należy bieżąca komunikacja z użytkownikami, obsługa konkursów, budowanie społeczności marki, monitorowanie fanpejdża oraz prowadzenie kampanii Facebook Ads.
Nowe strony Renault Czechy i Słowacja

Nowa witryna Renault Polska

Nowa odsłona niemieckiej witryny ScooterKingZ – sklepu o solidnych podstawach

Helios zdobywa kolejny przyczółek w Europie. Nowa odsłona witryny Renault UK

Warn. To nie są zabawki dla małych dziewczynek

Zrealizowaliśmy nową witrynę dla francuskiego lidera na rynku wyciągarek.
Odmładzanie zaczyna się… od wejścia na stronę internetową

Renault w krajach bałtyckich - centrum prasowe w Internecie

Orientuj się w świecie technologii i marketingu

Zapisz się do naszego newslettera i bądź na bieżąco