Odmładzanie zaczyna się… od wejścia na stronę internetową

Znacie Algorithm? Nie, nie piszemy o kolejnej aktualizacji Google’a, a o naszej najnowszej realizacji dla Dr Irena Eris. Tym razem opracowaliśmy landing page wraz kreacjami bannerowymi promujący linię kosmetyczną z serii produktów anti-aging. Realizacja szczegółowo opisuje gamę kosmetyków Algorithm i wyniki badań laboratoryjnych, przeprowadzonych przez instytucje badawcze, jako potwierdzenie skuteczności działania produktów serii.
Renault w krajach bałtyckich - centrum prasowe w Internecie

Szybkość i łatwość w przekazywaniu informacji do mediów to w dzisiejszych czasach sprawa kluczowa. Dlatego centrale Renault na Litwie, Łotwie i w Estonii zdecydowały się ułatwić mediom kontakt i pobieranie materiałów prasowych poprzez dedykowany system do dystrybucji informacji dedykowanej dla mediów.
Znajdź swój wymarzony samochód używany dzięki wyszukiwarce Used Cars Search Engine!

Znalezienie samochodu używanego, którego wygląd, przebieg, rocznik i wyposażenie są adekwatne do ceny, było do tej pory nie lada wyzwaniem. Z pomocą przychodzi jednak marka Renault i stworzona na jej zamówienie wyszukiwarka samochodów używanych Used Cars Search Engine. Na stronie publikowane są oferty od autoryzowanych dealerów marki Renault. Wszystkie wystawione samochody są w pełni sprawne, przeszły kontrole jakości Renault, posiadają gwarancję i mają aktualne ubezpieczenie.
Ramię w ramię z Microsoftem – gigant z Redmond współfinansuje nowy projekt MakoLab

Z początkiem roku podpisaliśmy z centralą Microsoft w Redmond, USA, umowę, której przedmiotem jest współpraca w opracowaniu i promocji naszej autorskiej aplikacji do generowania tzw. „leadów”, czyli kontaktów do podmiotów potencjalnie zainteresowanych określonymi ofertami. Jak działa program?
Na kalifornijskiej fali, czyli światowy lider w produkcji komponentów silikonowych współpracuje z MakoLab SA!

NuSil Technology – to jeden ze światowych liderów w produkcji komponentów silikonowych. Produkty firmy, mającej swoją siedzibę w małej miejscowości Carpinteria na zachodnim wybrzeżu USA, 100 km na północ od Los Angeles, mają zastosowanie zarówno w tajnych programach zbrojeniowych (efekty pracy inżynierów z Kalifornii są wykorzystywane w poszyciu i awionice bombowców strategicznych B-2 Spirit), jak również w ratujących życie stymulatorach serca. Co więcej, NuSil to największy na świecie dostawca silikonów do produkcji implantów piersi.
Warn. To nie są zabawki dla małych dziewczynek

Zrealizowaliśmy nową witrynę dla francuskiego lidera na rynku wyciągarek.
Odmładzanie zaczyna się… od wejścia na stronę internetową

Renault w krajach bałtyckich - centrum prasowe w Internecie