Znajdź swój wymarzony samochód używany dzięki wyszukiwarce Used Cars Search Engine!

Znalezienie samochodu używanego, którego wygląd, przebieg, rocznik i wyposażenie są adekwatne do ceny, było do tej pory nie lada wyzwaniem. Z pomocą przychodzi jednak marka Renault i stworzona na jej zamówienie wyszukiwarka samochodów używanych Used Cars Search Engine. Na stronie publikowane są oferty od autoryzowanych dealerów marki Renault. Wszystkie wystawione samochody są w pełni sprawne, przeszły kontrole jakości Renault, posiadają gwarancję i mają aktualne ubezpieczenie.
Ramię w ramię z Microsoftem – gigant z Redmond współfinansuje nowy projekt MakoLab

Z początkiem roku podpisaliśmy z centralą Microsoft w Redmond, USA, umowę, której przedmiotem jest współpraca w opracowaniu i promocji naszej autorskiej aplikacji do generowania tzw. „leadów”, czyli kontaktów do podmiotów potencjalnie zainteresowanych określonymi ofertami. Jak działa program?
Na kalifornijskiej fali, czyli światowy lider w produkcji komponentów silikonowych współpracuje z MakoLab SA!

NuSil Technology – to jeden ze światowych liderów w produkcji komponentów silikonowych. Produkty firmy, mającej swoją siedzibę w małej miejscowości Carpinteria na zachodnim wybrzeżu USA, 100 km na północ od Los Angeles, mają zastosowanie zarówno w tajnych programach zbrojeniowych (efekty pracy inżynierów z Kalifornii są wykorzystywane w poszyciu i awionice bombowców strategicznych B-2 Spirit), jak również w ratujących życie stymulatorach serca. Co więcej, NuSil to największy na świecie dostawca silikonów do produkcji implantów piersi.
Renault w krajach bałtyckich - centrum prasowe w Internecie

Szybkość i łatwość w przekazywaniu informacji do mediów to w dzisiejszych czasach sprawa kluczowa. Dlatego centrale Renault na Litwie, Łotwie i w Estonii zdecydowały się ułatwić mediom kontakt i pobieranie materiałów prasowych poprzez dedykowany system do dystrybucji informacji dedykowanej dla mediów.